Restaurantul Beirut funcţiona ilegal

Restaurantul Beirut funcţiona ilegal

Restaurantul Beirut funcţiona ilegal

Autorităţile au descoperit că restaurantul Beirut, care a fost devastat de incendiul în care trei tinere au murit intoxicate cu monoxid de carbon, funcţiona ilegal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Restaurantul Beirut funcţiona fără autorizaţie“, a declarat Ionuţ Pripişi, director Corp control la Poliţia Locală Constanţa. La 1 aprilie, patronul restaurantului trebuia să depună dosarul pentru reînnoirea autorizaţiei de funcţionare, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au murit în incendiul devastator de la restaurantul Beirut, fiind surprinse de flăcările mistuitoare pe când se aflau în vestiarul de la etaj.

Nicoleta Buirencu, dansatoarea care se află în stare critică la Spitalul Arşi din Capitală, a fost scoasă din flăcări de patronul libanez Georges Karam. Când a vrut să se întoarcă şi după celelalte fete prinse înăuntru, libanezul n-a mai fost lăsat de pompierii care sosiseră între timp la faţa locului.

„Nu l-au mai lăsat să intre, să le salveze. Ele plângeau şi ţipau după ajutor. Pompierii au zis că nu au lanternă, că nu au apă... era doar fum, puteau intra“, a spus Mihai Mancaş, fratele Mihaelei Tucă.

Mancaş consideră că fetele puteau fi salvate, pentru că au fost ucise de fum, nu de foc. „Sora mea este întreagă, la fel şi cântăreaţa, doar Nicole e arsă la faţă“, a dezvălit Mihai Mancaş.

Mariana Sarkany, mama cântăreţei Nicoleta Ioana Cengher, crede că moartea fetelor nu este întâmplătoare. În seara de sâmbătă, 5 aprilie, barmanul a fost înlocuit, iar angajatul cel nou le-a servit artistelor un ceai, după care ele n-au mai putut fi contactate.

„Ele erau în pauză, Nicoleta cântase, urma să intre dansatoarele. S-au retras în acea debara de la mansardă, telefoanele închise, niciun semn... Să se facă examen toxicologic, să se vadă ce substanţe au în sânge“, a spus mama solistei.

Mariana Sarkany a căutat disperată să o contacteze pe barmaniţa de la Beirut pentru a-i cere explicaţii. Durerea mamei este de înţeles. Orice ipoteză este luată în calcul, deoarece tocmai vedetele programului artistic au fost singurele victime ale incendiului devastator de la Beirut.

„Cum patronul ăla... şi-a numărat bucătarii, şi-a numărat ospătarii, şi-a numărat barmanii, iar de ele a uitat? Tocmai ele, care erau strălucirea... “, se întreabă mama solistei.
 

Vă mai recomandăm:

Fetele de la Beirut au murit îmbrăţişate

Şeful pompierilor care au acţionat la Beirut: „Dacă mă simt vinovat? Depinde“

VIDEO Micky Bellydance, tânăra moartă în incendiu: „Să mergi cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât să mergi pe lumină singur“

VIDEO Clipul de promovare a restaurantului Beirut, realizat cu exact un an înainte de dezastru

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările