Reguli de urmat în Vama Veche pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19: „A fost o vreme când distracţia nu depindea de volumul muzicii“

Reguli de urmat în Vama Veche pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19: „A fost o vreme când distracţia nu depindea de volumul muzicii“

Relaxare responsabilă în sudul litoralului FOTO La Stuf Vama Veche

Reprezentanţii unui bar de pe plaja din Vama Veche transmit un mesaj on-line tuturor celor care doresc să se distreze responsabil în cea mai sudică staţiune de pe litoralul românesc.

Iată mesajul postat pe pagina de Facebook de către reprezentanţii „La stuf“:
 
„Dragi prieteni,
Ne-a fost tare dor de voi şi nu ne dorim să rămânem decât cu amintiri frumoase la finalul verii. 🌞 Avem încredere că ştiţi cât de important este să respectăm cu toţii măsurile de protecţie şi distanţare impuse de contextul actual. Ştim că sunteţi oameni minunaţi şi că vă pasă de sănătatea voastră şi a celor din jur. Şi pentru că vrem cu toţii să ne bucurăm de mare şi soare în această vară, vă reamintim că există un set de reguli pe care trebuie să le respectăm cu sfinţenie  <3 Dacă suntem atenţi şi responsabili, sigur va fi bine!
🔸 Accesul la STUF se face doar la mese, în baza unei rezervări telefonice, la: 0724 788 388.
🔸 Distanţa socială este obligatorie şi suntem siguri că ştiţi asta. Păstraţi-o şi respectaţi-o.
🔸 DJ Little se reinventează, dar vă promitem că playlistul lui ambiental va face deliciul următoarelor seri.
Poate că nu v-aţi gândit niciodată că atmosfera din Vamă ar putea arăta şi aşa. Pentru cei mai tineri dintre voi, garantăm că a fost o vreme când distracţia nu depindea de volumul muzicii. Fericirea era în noi, iar bucuria revederii cu marea ne-ajungea pentru un an întreg. Lucrurile nu s-au schimbat pentru totdeauna. Trebuie doar să avem grijă de noi.
Vă iubim  <3 Ne vedem la STUF!“
 
Pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop  vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu şi vor asigura doar muzică ambientală. Primăria Limanu anunţă că decizia este a agenţilor economici care activează în zonă. „Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu.  Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică-  Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială“. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: