Regele Mihai a murit. „Ce-ar fi fost dacă în 1990 Regele ar fi venit la putere în ţara noastră”

Regele Mihai a murit. „Ce-ar fi fost dacă în 1990 Regele ar fi venit la putere în ţara noastră”

Regele Mihai a murit                                                                                        FOTO Arhiva

Regele Mihai a murit marţi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. În anul 1926 Mihai, în vârstă de cinci ani, este proclamat Principe Moştenitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sediul PNŢCD Constanţa va fi deschisă o carte de condoleanţe în care pot semna toţi cei ce doresc să transmită un mesaj familiei regale. Regele Mihai I a murit marţi, 5 decembrie.

„S-a încheiat o pagină de istorie a României. Este o veste foarte tristă pentru tot poporul român. Viaţa Regelui Mihai şi-a pus amprenta pe dezvoltarea României şi mă gândesc, oare ce-ar fi fost dacă în 1990 Regele ar fi venit la putere în ţara noastră? Sunt convins că am fi trăit acum cu totul alte timpuri”, a declarat Adrian Ţapliuc, liderul ţărăniştilor constănţeni.

Totodată, el face un apel la toţi actorii politici ca în aceste zile de doliu să se abţină de la dispute sterile, lipsite de orice conţinut consistent.

Adrian Ţapliuc este unul dintre cei care au stat alături de Regele Mihai în timpul vizitei acestuia în Constanţa în anul 1998.

Pe aceeaşi temă:

Regele Mihai a murit. Ziua în care Mihai a renunţat la tron: cum suna actul de abdicare al ultimului rege al României

Regele Mihai a murit. Vizita de după Revoluţie făcută de Rege la Cuibul Reginei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările