UPDATE VIDEO Rapperul Grasu XXL a rămas fără curent în timpul concertului de la Neversea. Cu puţin timp înainte, a scandat „M..e, Guvernul României!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena dedicată artiştilor hip-hop la Festivalul Neversea s-a cufundat în beznă în seara zilei de duminică, 8 iulie, în timpul concertului susţinut de artistul Grasu XXL.

UPDATE 2 Artistul a revenit cu o precizare în dimineaţa de luni, 9 iulie, îndemnând publicul să nu facă speculaţii pe marginea incidentului:

„Încetaţi cu teoria conspiraţiei ca nu îşi are locul aici!

Gizăs!“

UPDATE 1 Grasu XXL a postat o primă reacţie pe pagina sa de Facebook, după concert:

„A fost blaaaaanăăăă!

P.S.: A picat generatoru, nu a fost nici o manevră, WTF??? Neversea rulez!“

Scena pe care a cântat rapperul Grasu XXL la Festivalul Neversea a rămas fără electricitate timp de jumătate de oră în seara zilei de duminică, 8 iulie, în intervalul 22.00-22.30. 

Artistul a scandat, cu puţin timp înainte de întreruperea curentului electric, un slogan antiguvernamental. Grasu XXL a improvizat, pe parcursul melodiei "Curaj", cu formula „M...e, Guvernul României!".

Spectatorii prezenţi la concert au rămas să aştepte reconectarea scenei la electricitate, scandând la rândul lor „PSD, ciuma roşie!“.

Concertul artistului s-a reluat după aproape 40 de minute, iar Grasu XXL a încheiat reprezentaţia după alte trei cântece. 

La finalul concertului, el s-a adresat publicului: „Mă uit aici la voi, sunteţi tineri şi asta îmi dă speranţă. Noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. Nu trebuie să aşteptăm să vină (n.r. - înjurături) preşedintele Iohannis. Nu mă interesează politica, dar ştiu că energia asta va salva România“.

Scandarea antiguvernamentală poate fi ascultată în intervalul 18.55 - 19.00 în filmul ataşat

Incidentul din timpul concertului artistului Grasu XXL a stârnit vâlvă pe reţelele sociale, mulţi comentatori opinând că rapperul ar fi fost sabotat de către organizatori.

Organizatorii festivalului au declarat la finalul concertului că a fost vorba despre o problemă tehnică. „A căzut generatorul de curent şi a durat până am reuşit să-l schimbăm. Noi nu facem politică, suntem apolitici. Nu instigăm la politică în niciun fel, ci la muzică şi la a oferi bucurie oamenilor. Oamenii sunt liberi să se exprime în limita decenţei şi a bunului-simţ", a menţionat pentru „Adevărul“ Edy Chereji, directorul de marketing şi comunicare al festivalului de la Constanţa.


Scena cufundată în beznă FOTO Sînziana Ionescu

Imagine indisponibilă
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite