Răpit de tată şi dus în Italia. Povestea băieţelului dispărut de la Moşneni

Răpit de tată şi dus în Italia. Povestea băieţelului dispărut de la Moşneni

Băieţelul este căutat în toată lumea

A muncit în Italia şi s-a îndrăgostit de un bărbat. I-a dăruit un copil şi acum încearcă din răsputeri să scape de teroarea la care acesta o supune. Cosmina Cătălina Belu şi-a pierdut băieţelul de numai doi ani şi jumătate, după ce tatăl lui l-a luat pentru un week-end. Acum micuţul este dat în urmărire internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmina Belu spune că a plecat în Italia să muncească în urmă cu cinci ani. Atunci când l-a cunoscut pe prietenul ei a acceptat să lucreze cât pentru doi. Ea era cea care aducea banii acasa şi îi făcea toate mofturile bărbatului. Nu s-au căsătorit niciodată, dar după doi ani a rămas însărcinată.
 
Femeia spune că a mai lucrat câteva luni, dar odată cu înaintarea în sarcină a fost nevoită să întrerupă munca. De atunci au început certurile. Cosmina Belu a plecat în România în căutarea liniştii şi a născut aici un băiat. 
 
Tatăl copilului a cerut încredinţarea acestuia. Instanţa română încă nu s-a pronunţat, dar l-a lăsat pe bărbat să-şi vadă copilul două zile pe săptămână.
 
La începutul lui Noiembrie, bărbatul l-a luat pe băieţel şi nu s-a mai întors cu el. Privind înapoi la momentul despărţirii, bunica copilului spune că i s-a părut ciudat că italianul  s-a comportat neaşteptat de frumos la plecare şi că i-a sugerat micuţului să-şi pupe bunica şi să-şi ia "La revedere"
 
În cele două zile cât avea dreptul să-l ţina, mama a vorbit cu italianul prin telefon de mai multe ori. Duminică seara însă, atunci când trebuia să-l aducă acasă, bărbatul nu a mai fost de găsit. Femeia a mers direct la poliţie şi l-a dat pe băiat dispărut. Când a reuşit în sfârşit să-l găsească la telefon, bunica copilului spune că micuţul plângea. Mama crede acum că tatăl l-ar fi scos din ţară în mod ilegal. 
 
Poliţiştii constănţeni au declanşat deja o anchetă în acest caz. Atât băieţelul cât şi tatăl său sunt daţi în urmărire internaţională.
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările