Răducu Mazăre, afacerist pe plaja din Mamaia. Tatăl său a dansat la petrecerea de lansare a clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai noua plajă de fiţe din Nordul staţiunii Mamaia a fost lansată joi seara. Administratorul ei este chiar fiul primarului de Constanţa, Răducu Mazăre. Acesta se laudă că investiţia este făcută din banii proprii, fără ajutorul tatălui.

Plante exotice, baldachine dichisite, acoperiş de pânză albă pe o structură de lemn proaspăt lăcuit şi o grămadă de fete frumoase. Aşa arată noua terasă deschisă de Rîducu Mazăre. Unicul fiu al primarului de Constanţa a revenit în ţară după un an de studii in Marea Britanie şi s-a asociat cu un proprietar de plajă. Omul nu avea de gând să-şi deschidă o afacere în zonă decât peste doi ani şi i-a cedat lui Raducu resposabilitatea amenajării unei terase. 

Compania este selectă. Barul, terasa şi plaja sunt la doi paşi de cele mai apreciate cluburi din Mamaia, aşa că tinerele cliente sunt tot timpul acolo. Ziua, amatorii de sporturi extreme pot să facă flyboarding sau kite-surfing, iar seara să se bucure de muzica momentului şi de o băutură fină.

Lansarea din seara de joi a fost un bun prilej pentru primarul Radu Mazăre să se afişeze alături de patru domnişoare. Artistul Puya, invitatul special al serii, s-a simţit chiar neglijat de spectatorii care se uitau la show-ul edilului.

Puya i-a dedidact lui Mazăre câteva rime ad-hoc: "Sunt la Mamaia unde sunt mulţi tataia /Cu studente cuminţi cunoscute pe la Strehaia/Mi-am făcut baia şi mă simt high-a/ Cu soarele ăsta te arde de te ia gaia/Am fete cu mine, şpriţul în pahar/Cameramanii mă filmează sus pe bar/ Când apar cedează orice adversar/La dracu, cred că o să mă fac primar".

Noua piesă a lui Puya - "Bagă Bani" i-a adus aminte clui Radu Mazăre că are pregătite cadouri pentru fetele care-l însoţeau. Edilul a scos, pe rând din cutii şi pungi câte o pereche de pantofi, o poşetă, farduri, parfumuri şi ceasuri. "Ai nevastă, ai fete, bagă bani, are dreptate Puya, şi la neveste bagi bani mai mult. Din moment ce sunt prietenele mele şi au venit cu mine aici înseamnă că merită" a recunoscut Radu Mazăre.

Fiul său Răducu se laudă că investiţia din Mamaia îi aparţine în totalitate. A cheltuit 10.000 euro din banii lui şi a mai şi împrumutat ceva de la prieteni. Mama sa, Ianina a fost cea care l-a susţinut în acest proiect, iar tatăl nu i-a dat nimic. "Este cea mai mare realizare a mea până acum. Am mai administrat un bar, dar acest proiect este cel mai mare. Vreau să fac o plajă cum nu prea se mai găseşte în Mamaia, în care lumea să se simtă bine, cu muzică, fete, distracţie şi voie bună" a declarat Raducu Mazăre. 

Fiul primarului a recunoscut şi că a renunţat la ideea de a mai studia Limba Chineză la Universitatea din Marea Britanie. În anul doi el se va reorienta către portugheză. Raducu vrea să-şi împartă anul şcolar între studiile din Anglia şi o vizită în Portugalia şi una în Brazilia. 

Vă mai recomandăm:

Litoral 2013. Studiu al pieţei imobiliare. Care sunt chiriile pe litoral

Trenul de litoral care merge pe ruta Constanţa - Mangalia, taxat ca Regio

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite