Radu Mazăre a rămas fără pistol. Instanţa a dispus confiscarea armei

Radu Mazăre a rămas fără pistol. Instanţa a dispus confiscarea armei

FOTO Arhiva Adevărul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut magistraţilor să dispună confiscarea unui pistol tip revolver deţinut de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus joi, 12 aprilie, „confiscarea armei neletale, pistol tip revolver, marca GAMO, calibru 4,5 mm, cu seria 04-5C-016861-97, cu aer comprimat, a două butelii CO2 pentru arme cu aer comprimat şi a unei cutii metalice cu alice 4,5 mm, având capac roşu, inscripţionată UMAREX, obiecte aflate la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, conform dovezii seria CT-279604 din data de 27.01.2016.”

Cererea de confiscare a fost făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar decizia instanţei poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare. Se pare că pistolul a fost descoperit în timpul unor percheziţii efectuate de DNA la domiciliul fostului primar.

În anul 2009, Mazăre a apărut într-un pictorial în care interpreta personajul James Bond, având un pistol în mână.

Radu Mazăre se află în Madagascar încă din luna decembrie 2017, ţară unde vrea să solicite azil politic. În România, fostul primar al Constanţei este trimis în judecată în cel puţin 7 dosare penale.

Pe aceeaşi temă:

Anastasia Tănase, fosta iubită a lui Răducu Mazăre, încătuşată. Şoferiţa a făcut scandal în faţa poliţiştilor

Avocaţii omului de afaceri Strutinsky, inculpat în dosarul Polaris alături de Radu Mazăre, au cerut instanţei clarificări cu privire la implicarea SRI în anchetă

 

citeste totul despre: