Radu Mazăre, Casanova! Primarul este fotomodel la Fashion TV Festival Mamaia 2012

Radu Mazăre, Casanova! Primarul este fotomodel la Fashion TV Festival Mamaia 2012

Cuceritorul Radu Mazăre, manechin pe scena Fashion TV Festival Mamaia 2011

Primarul Constanţei Radu Mazăre defilează vineri seara, ca manechin, la Fashion TV Festival Mamaia 2012. Evenimentul continuă sâmbătă, tot de la ora 21, în piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Mazăre va prezenta colecţia designerului Marcela Cuzic şi va întruchipa un personaj misterios, despre care organizatorii spun doar atât: „«Cameleonicul» Radu Mazăre va fi un personaj al cărui sex-appeal înfiora inimile doamnelor acelei perioade controversate doar prin simpla sa apariţie… “. Un Casanova, deci!

Marcela Cuzic este creatorul de modă la a cărei prezentare, acum 3 ani, Radu Mazăre a defilat în ofiţer SS stârnind un uriaş scandal cu ecouri internaţionale.

La festivalul de modă, designerul prezintă două colecţii, Charme şi Volare. Charme are ca sursă de inspiraţie moda din perioada interbelică, ce ilustrează povestea femeii moderne. Volare face trimitere la libertatea, emanciparea, puterea, dar şi independenţa femeii într-o lume a bărbaţilor.

Ambele prezentări sunt marca X-Alter Event.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările