Un puşcăriaş recidivist a evadat din Penitenciarul Poarta Albă. A fost prins după o oră de căutări

Un puşcăriaş recidivist a evadat din Penitenciarul Poarta Albă. A fost prins după o oră de căutări

Constantin Stelică   FOTO IPJ Constanţa

Bărbatul ispăşea pedeapsa în regim deschis. După o oră de căutări a fost prins de angajaţii penitenciarului pe raza aceleiaşi localităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 27 de ani, condamnat la închisoare pentru infracţiunea de furt calificat , a evadat astăzi din Penitenciarul Poarta Albă pentru o oră.

Constantin Stelică executa o pedeapsă în regim deschis şi a părăsit zona zootehnică unde lucra. După o oră de căutări a fost prins de lucrătorii penitenciarului pe raza localităţii Poarta Albă.

Conform purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, subcomisar Gabriel Botezan, „deţinutul a fost capturat în jurul orei 14.30. A fugit în jurul orei 13.30. Nu a durat mai mult de o oră până la capturarea lui pe malul Canalului, pe raza localităţii Poarta Albă”.

Deţinutul avea o condamnare de 1 an pentru furt calificat. Urmează să se formeze o comisie în cadrul penitenciarului care va stabili sancţiunea în acest caz. Printre măsuri se poate decide schimbarea regimul detenţiei sau chiar majorarea numărului de zile de închisoare.

Tânărul, originar dintr-o comuni din judeţul Ialomiţa, nu şi-a motivat deocamdată gestul.

Pe aceeaşi temă:

Metodă de teroare în penitenciare: deţinuţii cu HIV/SIDA se rănesc singuri şi aruncă sângele pe gardieni

Protest la Penitenciarul Poarta Albă. Gardienii au cerut condiţii mai bune de lucru, plata orele suplimentare şi demisia ministrului Justiţiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: