PSD Lumina a golit rafturile de spirt şi acum anunţă că le oferă celor care nu au apucat. „Ne întrebam unde a dispărut spirtul din magazine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mită în vremea coronavirusului FOTO PSD Lumina
Mită în vremea coronavirusului FOTO PSD Lumina

PSD Constanţa a anunţat pe pagina de Facebook faptul că le va oferi spirt şi şerveţele umede tuturor celor care nu au mai apucat să-şi cumpere dezinfectanţi.

„PSD este singurul partid care intelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa actioneze pentru ca numai impreuna putem trece peste aceste clipe dificile.

PSD Lumina, organizatie condusa de Dumitru CHIRU, merge mai departe si ofera tuturor cetatenilor care din diferite motive au ramas fara dezinfectanti sau sapun, aceste articole necesare.

Am cumparat sute de astfel de articole si le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru ca NOUA CHIAR NE PASA si suntem, indifferent de momentele pe care le parcurgem, alaturi de CETATENI, alaturi de LUMINA“, se anunţă pe pagina de Facebook oficială a PSD. 

Mulţi dintre cei care au văzut mesajul au făcut glume, spunând: , „Ne întrebam unde a dispărut spirtul din magazine“, iar alţii întreabă dacă produsele sunt şi de vânzare. 

PSD Lumina oferă spirt
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite