Protestatarul plângăcios de la Constanţa, admirator al lui Mazăre şi Teodosie. A fost coleg de cor cu Stelian Ion VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Oancea foto: FB/Bogdan Oancea
Bogdan Oancea foto: FB/Bogdan Oancea

Constănţeanul Bogdan Oancea a devenit cunoscut după ce, în timpul unui live pe Facebook, a făcut o criză de plâns. Bogdan este unul dintre organizatorii protestelor de la Constanţa.

Încă din prima zi a protestelor anti-măsuri de prevenire a combaterii răspândirii COVID-19, sute de oameni din Constanţa au mărşăluit pe străzi strigând împotriva Guvernului. În fruntea lor s-a aflat Bogdan Oancea, un personaj destul de cunoscut în Constanţa, care, cu tricolorul la gât şi cu telefonul live pe Facebook, a transmis în direct pas cu pas protestele.

„PNL şi USR, cu spijinul UDMR, au instalat în România un veritabil regim dictatorial, în care deciziile sunt luate în spatele uşilor închise. Guvernul primeşte deciziile în plic şi le pune în aplicare. Nu există nici o dezbatere, nu se acceptă nici un fel de amendamente, iar interesul românilor nu contează pentru aceşti indivizi care au capturat Statul român. AUR este singurul partid parlamentar care face opoziţie faţă de acest sistem şi care ascultă glasul românilor”, scrie Bogdan Oancea într-o postare pe Facebook.

Oancea a fost invitat chiar şi în emisiuni televizate pentru a explica lumii pentru ce protestează. Doar că, după două zile de ieşit în stradă, Bogdan Oancea susţine că a ajuns o victimă. 

A făcut asta în timp ce era live pe Facebook, izbucnind chiar într-o criză de plâns.

„România TV a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, spune acesta. 

Deşi nu lămureşte ce ar putea „păţi” şi care este ameninţarea, Bogdan Oancea continuă: „Mama mea e disperată!... Mă sună acum. E plecată la Covasna! Distribuiţi acest live! E un strigăt de disperare! Sunt abuzat! Distribuiiiţiii!!!!!” 

Sursa video: Facebook/Sorin Vlad

„Îmi este dor de Radu“ 

Tot pe contul său de Facebook, Oancea şi-a declarat admiraţia pentru Radu Mazăre: „A fost singurul primar al oraşului Constanţa care a respectat HORECA şi a adus staţiunea Mamaia la viaţă reuşind să valorizeze turismul din care am beneficiat toţi constănţenii din taxele şi impozitele plătite de agenţii economici... îmi este dor de Carnaval, îmi este dor de Radu, salvamarul care făcea cinste oraşului Constanţa”.

Nu doar pe Mazăre îl admiră protestatarul, ci şi pe ÎPS Teodosie. Despre ierarh spune că este „singurul care se zbate pentru Sărbătorile sfinte al Bisericii noastre. Dar de ce este singur ?! Unde sunt ceilalti ?! Păstorul cel bun, îşi dă viaţa pentru oile sale, iar cel năimit lasă oile şi fuge”.

Bogdan Oancea şi Stelian Ion, ministrul Justiţiei Sursa foto: Facebook Bogdan Oancea

Bogdan Oancea si Stelian Ion foto FB Bogdan oancea

Bogdan Oancea, care predă şi canto unor copii, se mai laudă şi cu faptul că a fost coleg de cor cu actualul ministru al Justiţiei, Stelian Ion. Erau colegi în vremea în care eraul la Liceul „Ovidius” din Constanţa.

„Sunt mândru că alături de ministrul Justiţiei Stelian Ion am făcut parte din acest cor reprezentativ al liceului teoretic OVIDIUS, condus de maestrul BORIS COBASNIAN, de la care am învăţat tainele muzicii şi solfegiul notelor pe partitură.”

Bogdan Oancea şi una dintre elevele lui Sursa foto Facebook Bogdan Oancea

Bogdan Oancea

Oancea scrie pe contul său social că este preşedintele Asociaţiei Culturale „Alegria” şi managerul unor festivaluri pentru copii, evenimente pe care le derulează în parteneriat cu diferite primării din judeţul Constanţa. Zilele trecute anunţa că a semnat cu Primăria Negru Vodă un protocol de colaborare pentru organizarea festivalului naţional Top 10 Kids. Fiecare copil, care participă la evenimentul organizat de Bogdan Oancea, trebuie să plătească 300 de lei.

Citeşte şi:

Organizatorul protestelor de la Constanţa, criză de plâns în direct pe Facebook. „Mama mea e disperată, mă sună acum” VIDEO

Strigătul disperat al unui tânăr către manifestanţi: „Tata a murit de COVID şi voi protestaţi?” VIDEO


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite