VIDEO UPDATE Protestatarii amendaţi de Jandarmerie pentru manifestaţia de la PSD au depus plângere la Judecătorie

VIDEO UPDATE Protestatarii amendaţi de Jandarmerie pentru manifestaţia de la PSD au depus plângere la Judecătorie

Protestatarii amendaţi de Jandarmerie depun plângere la Judecătorie Sursa Rezistenţa Constanţa

Constănţenii care au fost amendaţi în urma adunării PSD la care a fost prezentă Vorica Dăncilă au depus luni plângere la Judecătorie împotriva sancţiunii date de Jandarmerie.

Un grup de 7 constănţeni amendaţi de Jandarmerie în urma adunării PSD la care a fost Viorica Dăncilă depun luni, 16 septembrie, ora 10.00, plîngere la Judecătorie împotriva sancţiunii date de Jandarmerie. 

Plângerea protestatarilor invocă libertatea la întrunire paşnică şi dreptul la liberă exprimare, prevăzute în Convenţia Europeană a drepturilor omului (Art 10.1). 

Cei 7 protestatari, care fac parte din grupul Rezistenţa Constanţa, au primit amenzi de 700 lei fiecare. 

Aceştia scandaseră lozinci anti-partid şi anti-guvernare la sosirea Vioricăi Dăncilă la şedinţa festivă de partid din 30 august, de la Centrul Cultural Jean Constantin. 

Oamenii au fost legitimaţi de jandarmi şi li s-a comunicat că trebuie să părăsească zona, altfel vor fi amendaţi. Ei au refuzat şi s-au trezit acasă cu amendă de 700 lei fiecare. 

„Eu am avut o pancartă cu: <Veţi ajunge după gratii / Mama voastră de pramatii!> şi pe verso <Noi suntem puhoiul / Voi sunteţi puroiul!>. 

N-am avut nicio problemă până la plecarea Vioricăi Dăncilă, când brusc am fost înconjuraţi de jandarmi şi legitimaţi în vederea amendării. 

Noi am fost 8-10 inşi, ei... în jur de 30-40 de jandarmi şi poliţişti, plus o grămadă de dubioşi în civil. Da, au tăbărât pe noi imediat după ce a plecat maşina în care erau ea, Fifor şi încă cineva pe care nu l-am văzut. Evident, <neconflictuala> nu a vrut să se murdărească pe mâini“, relatează Laurenţiu Ion, unul dintre protestatari. 

Rezistenţa Constanţa iese în stradă, paşnic, de la finele lui ianuarie 2017, manifestând zilnic în faţa Prefecturii la adresa partidului de la guvernare. 

Pe aceeaşi temă: 

Protestatarii care au huiduit membri PSD la Constanţa, amendaţi de Jandarmerie. „Au tăbărât pe noi când a plecat Dăncilă. Erau o grămadă“

UPDATE VIDEO „Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hoţii, la puşcărie!“ Dăncilă şi Teodorovici, huiduiţi de protestatari la Şcoala de vară PSD

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările