Protest pro-maidanezi cu îmbrânceli. Constănţenii iubitori de animale s-au luat la ceartă cu cei care se tem de patrupede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestul pro-maidanezi s-a lăsat cu îmbrânceli.
Protestul pro-maidanezi s-a lăsat cu îmbrânceli.

Câţiva constănţeni au arătat astăzi că pot fi cel putţin la fel de agresivi precum patrupedele pe care le apără. Oamenii prezenţi la protestul din parcul Casei de Cultură s-au luat la ceartă şi au ajuns să-i îmbrâncească pe cei care nu le împărtăşeau iubirea pentru animale.

Mitingul anti-eutanasierea câinilor comunitari a fost programat pentru ora 17:00 pe platoul din faţa Casei de Cultură din Constanţa. Manifestanţii, aproape o sută la număr s-au strâns însă în parc şi acolo au dat nas în nas cu bătrânii care îşi plimbau nepoţii. 

Câteva minute mai târziu, totul a degenerat, iar scandările au fost înlocuite cu vorbe de ocară la adresa celor care erau deranjaţi de maidanezi. 

Un bătrân care a avut curaj să se ia la harţă cu protestatarele a sfârşit îmbrâncit de acestea. Coloana de manifestanţi a plecat apoi spre locul stabilit prin autorizaţia eliberată de primărie. Constănţenii nu au uitat nici de recuzita necesară unui protest: bannere, fotografii cu animale chinuite şi pancarte. În plus, aproape toţi protestatarii au venit însoţiţi de patrupede cu sau fără botniţă şi lesă. 

Manifestanţii sunt convinşi că există soluţii pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. Primele trei pe listă ar fi: o lege a adopţiilor de animale, sterilizarea şi microciparea maidanezilor.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite