VIDEO Protecţia Consumatorului a închis parcul de la Delfinariu: „Condiţii greu de imaginat într-un loc destinat copiilor“

VIDEO Protecţia Consumatorului a închis parcul de la Delfinariu: „Condiţii greu de imaginat într-un loc destinat copiilor“

Imagini din parcul de la Delfinariu FOTO OPC

Comisarii de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au descoperit mai multe nereguli în parcul din curtea Delfinariului Constanţa şi au oprit activitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi am oprit temporar activitatea parcului de la Delfinariu. Am hotărât să aplicăm avertisment deoarece această instituţie se află în subordinea Consiliului Judeţean şi ar fi însemnat că plimbăm banii de formă dintr-un buget al statului în altul“, a spus Horia Constantinescu, directorul instituţiei de control.
 
El spune că în parc a descoperit panouri electrice neprotejate, guri de canal acoperite de capace tăioase şi strâmbe, curăţenie discutabilă. Sunt condiţii greu de imaginat într-un loc destinat copiilor“, a afirmat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările