Cauza incendiului din rulota în care a murit o fetiţă de 6 ani arsă de vie. Tatăl copilei a încurcat sticla de apă cu cea de benzină

Cauza incendiului din rulota în care a murit o fetiţă 
de 6 ani arsă de vie. Tatăl copilei a încurcat sticla de apă cu cea de 
benzină

FOTO ISU Dobrogea

La începutul lunii septembrie, o rulotă cu numere roşii de Bucureşti, a luat foc pe bulevardul Mamaia din Constanţa. În urma incendiului, o fetiţă de 6 ani a murit carbonizată, iar tatăl acesteia a suferit arsuri grave, după câteva zile de spitalizare murind. După aproape 3 luni, procurorii au stabilit cauza incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În seara zilei de 3 septembrie, o rulota cu numere roşii de Bucureşti a luat foc în mers pe bulevardul Mamaia. Incendiul a fost urmat de o explozie. Părinţii şi unul dintre copii au reuşit să se salveze, o fetiţă de 6 ani a murit arsă de vie, rămânând blocată  în rulotă. Şi tatăl a decedat după câteva zile din cauza arsurilor grave suferite.

Conform news.ro, expertul desemnat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a stabilit că bărbatul este cel care a provocat incendiul turnând din greşeală benzină în loc de apă într-o cratiţă unde pregătea mâncare. Flăcările de la aragaz s-au extins imediat în toată rulota.

Cercetările continuă în acest caz urmând să fie audiate şi alte persoane care au fost martori la eveniment.

Pentru stingerea incendiului izbucnit a fost nevoie de intervenţia pompierilor SMURD şi a unui echipaj de la descarcerare. În urma accidentului produs în 3 septembrie, mama fetiţei moarte a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, tatăl cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului (a decedat după câteva zile), iar băiatul cu vârsta de 4 ani nu prezenta arsuri.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Fetiţă de 6 ani arsă de vie într-o rulotă în zona Pescărie din municipiul Constanţa


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările