Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa la NEVERSEA. Trupa irlandeză THE SCRIPT va concerta pentru prima dată în România

Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa la NEVERSEA. Trupa irlandeză THE SCRIPT va concerta pentru prima dată în România

Fstivalul NEVERSEA

La cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA vine cu premiere atât pentru fani cât şi pentru artişti. S-au pus în vânzare abonamentele pentru cele patru zile de festival.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupa irlandeza THE SCRIPT va concerta pentru prima dată în România, la festivalul NEVERSEA. Au primit numeroase premii internaţionale şi se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză, suverana Marii Britanii fiind un fan înfocat şi al emisiunii The Voice UK, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost jurat. „Hall of fame”, „Superheroes”, „The man who can’t be moved” şi multe alte hituri ale trupei THE SCRIPT vor răsuna în vară, live pe scena principală a festivalului NEVERSEA. 
 
Artistul britanic JOHN NEWMAN se reîntoarce în România, însă de această dată la malul Mării Negre. După ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul UNTOLD, John Newman s-a declarat încântat şi nerăbdător să facă parte şi din line-up-ul NEVERSEA 2018. Colaborările cu Calvin Harris şi Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaţionale. La doar 27 de ani artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. “Love me again”, “Blame”, “Give me your love” şi multe alte hituri se vor auzi live în vară, la malul Mării Negre.
 
Şi trupa legendară SCOOTER urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, aşa că vom afla direct de la malul Mării Negre „How much is the fish”. Vor răsuna live hituri ca şi „Maria”, „The logical song”, „Nessaja” dar şi piese de pe cel mai recent album „Scooter Forever”.
 
REDFOO înseamnă şi Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un dj, producător şi rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” şi „I’m sexxy and I know it”. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.
 
 
AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Cei doi DJ au fost prezenţi în 2017 pe scena festivalului UNTOLD unde alături de 70.000 de fani au cântat împreună hitul anului „More than you know”.  
 
STEVE ANGELLO este un DJ şi producător suedez de muzică electro-house. Alături de Axwell şi Sebastian Ingrosso, Steve Angello a făcut parte din trupa Swedish House Mafia. Artistul vine pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, în vară, în perioada 5-8 iulie. 
 
ALAN WALKER este un artist misterios care apare pe scenă cu o mască neagră pe faţă, însă de această dată, identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. Dj-ul are 20 de ani, vine din Norvegia şi are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe youtube, cum ar fi Faded şi Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson.
 
HARDWELL va gusta în aceasta vară şi din atmosfera NEVERSEA.  S-a simţit incredibil de fiecare dată pe scena festivalului UNTOLD alături de fani şi promite că şi la malul Mării Negre le va oferi acestora o experienţă muzicală unică. 
 
Alături de ei, pe scenele NEVERSEA vor urca şi W&W, Sunnery James&Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia şi Pendulum. 
 
Începând din data de 8.03.2018, preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este 449 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. 
 
 

 

citeste totul despre: