Primarul Constanţei: „Vom achiziţiona un spital modular care va fi funcţional la începutul anului viitor“ VIDEO

Primarul Constanţei: „Vom achiziţiona un spital modular care va fi funcţional la începutul anului viitor“ VIDEO

Vergil Chiţac FOTO CG

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, a anunţat că, în urma discuţiilor cu noul manager al Spitalului de Infecţioase Constanţa, Claudia Cambrea, a stabilit câteva direcţii clare de acţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, a anunţat că, în urma discuţiilor cu noul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Claudia Cambrea, a stabilit câteva direcţii clare de acţiune.
 
Primarul spune că a contactat mai mulţi furnizori de spitale modulare. „Ne îndreptăm cel mai probabil spre soluţia achiziţionării unuia de 70 de paturi care va fi funcţional la începutul anului viitor“, a anunţat edilul.
 
 
„Explorăm şi varianta închirierii unui spital privat dedicat COVID pentru a suplini cele 140 de paturi pierdute. Suntem capabili să punem la dispoziţie fondurile necesare pentru repararea spitalului, chiar dacă acesta va intra anul viitor în reabilitare generală“, a promis Chiţac. 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările