Primarul Constanţei, chemat la discuţii de şeful Protecţiei Consumatorilor pe tema spaţiilor de joacă

Primarul Constanţei, chemat la discuţii de şeful Protecţiei Consumatorilor pe tema spaţiilor de joacă

Spaţiile de jocă din Constanţa fac obiectul unei plângeri la CJPC           FOTO CJPC Constanţa

Primarul este chemat să ofere explicaţii despre situaţia spaţiilor de joacă joi, 14 septembrie, la sediul Comisariatului Judeţean pentru protecţia Consumatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printr-o adresă oficială, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, este invitat la sediul CJPC Constanţa pentru a discuta despre situaţia spaţiilor de joacă aflate în administrarea primăriei.

Solicitarea vine în urma unei sesizări primite de cei de la Protecţia Consumatorilor, prin care o persoană semnalează starea necorespunzătoare a acestor spaţii destinate copiilor.

” Copiii, cei care sunt primii în aceste spaţii, au nevoie de recreere, nu de a parcurge un spaţiu cu peripeţii! Căutam soluţii împreună. Sper să nu ajungem la sancţiuni. Mai bine să cheltuie banii de sancţiuni pentru reparaţii”, a declarat Horia Constantinescu, directorul CJPC.

Conform acestuia, Protecţia Consumatorilor doreşte să dea un imbold primăriei pentru a rezolva această problemă.

În cazul în care edilul oraşului nu răspunde solicitării inspectorilor CJPC, aceştia sunt nevoiţi să revină cu o nouă adresă prin care să-l invite la discuţii pe Decebal Făgădău.

Pe aceeaşi temă:

Protecţia Consumatorilor a oprit temporar activitatea restaurantului Rustic din Constanţa

Alimente expirate pentru pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Coloranţi expiraţi de 16 ani şi E-uri periculoase pentru copii, descoperite în laboratorul cofetăriei Silvian din Constanţa


 

citeste totul despre: