Primăria a montat lavoare cu apă şi săpun în mai multe zone din oraş

Primăria a montat lavoare cu apă şi săpun în mai multe zone din oraş

FOTO Primăria Constanţa

Primăria Municipiului Constanţa a amplasat în 10 zone aglomerate din oraş lavoare mobile cu apă, săpun şi şerveţele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constănţenii au astfel posibilitatea să se spele frecvent pe mâini, fie că sunt în drum spre casă, spre serviciu sau spre cumpărături.
 
Lavoarele au fost montate în următoarele zone: Piaţa Tomis III, Piaţa Brotăcei, Cireşica ( cap de linie CT BUS), Piaţa CET, Piaţa KM 4-5, Piaţa Abator, Gară, Piaţa Poarta 6, Magazin Tomis – strada Ştefan cel Mare, Zona Cora – bulevardul IC Brătianu
 
Lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apa şi sunt dotate cu un dispenser de săpun şi unul de şerveţele.
 
Trebuie precizat că nu există niciun contact direct al mâinilor cu aceste dispozitive. Pentru săpunul lichid se poate apăsa cu cotul, iar pentru apă se va apăsa cu piciorul o pedală.
 
Aceste dispozitive vor fi alimentate cu apă, săpun şi şerveţele ori de câte ori va fi nevoie.
 
„Dacă este absolut necesar să ieşiţi din case în această perioadă, vă recomandăm să folosiţi cu încredere lavoarele. Respectarea unei igiene riguroase a mâinilor, prin spălare cu apă şi săpun este esenţială în lupta cu noul coronavirus“, transmit reprezentanţii municipalităţii.
 
Lavoarele au fost puse la dispoziţie de către ENVIROTECH SRL, cu titlu gratuit, pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2.
 
 
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: