Primăria Constanţa renunţă la bariera din zona istorică a oraşului: „Biroul Rutier a retras parţial avizul“

Primăria Constanţa renunţă la bariera din zona istorică a oraşului: „Biroul Rutier a retras parţial avizul“

FOTO Cătălin Iacob

Primăria Constanţa anunţă că renunţă bariera amplasată la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Vasile Alecsandri, deşi are acordul Biroului Rutier a IPJ Constanţa.

Într-un comunicat de presă al Primăriei Constanţa se specifică faptul că măsurile de punere în practică a regulamentului cuprind montarea de indicatoare rutiere, bariere, stâlpi şi bolarzi retractabili au fost aprobate în cadrul Comisiei de circulaţie cu avizul Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, urmând a fi puse în operă treptat pe măsura efectuării lucrărilor în teren aşa cum este prevăzut în avizul sus menţionat.
 
Una dintre aceste măsuri a fost amplasarea unei bariere la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Vasile Alecsandri.  Ulterior, Biroul Rutier a revenit printr-o adresă prin care a retras parţial avizul pentru implementarea măsurilor de reglementare a accesului în zona peninsulară, motivând impactul asupra traficului rutier prin amplasarea barierei respective.
 
Drept urmare, administratorul drumului va efectua lucrările necesare pentru revenirea la situaţia anterioară emiterii avizului Biroului Rutier din cadrul I.P.J. Constanţa.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările