Primăria Constanţa oferă un milion de lei pentru creşterea natalităţii. Unde se fac înscrierile pentru fertilizarea in vitro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Constanţa foto: Călin Gavrilaş
Primăria Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Primăria Municipiului Constanţa oferă 100 de vouchere, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru femeile care se află în imposibilitatea de a avea copii.

Primăria Constanţa anunţă că încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro. Din data de 5 august 2021, ora 08:00, tinerii interesaţi pot depune cereri în cadrul programului INFANT.

Primăria Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, va acorda anul acesta 100 de vouchere, în valoare de 10.000 lei fiecare, cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii.

Obiectivul programului INFANT este creşterea natalităţii în rândul populaţiei de pe raza municipiului Constanţa, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

  • solicitare pentru înscriere (formular 2);
  • adeverinţa de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicaţia de FIV care atestă că solicitanţii sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;
  • copii după actele de identitate ale solicitanţilor care să ateste domiciliul stabil în Constanţa în ultimii 3 ani;
  • declaraţia de consimţământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate şi vizibile.

Documentele necesare şi Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza şi descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secţiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi în reproducere umană asistată medical.

Relaţii suplimentare la numerele de telefon: 0341.448.531; 0341.180.113 email: infant@dgas-ct.ro

Citeşte şi: 

Orchestra Academiei de Muzică din Cluj-Napoca revine pe faleza din Constanţa. Ediţia 2021 va fi dedicată dirijorului Răzvan Metea, răpus de COVID-19

Seri de film pe plajă. Proiecţiile în aer liber se fac în Constanţa şi în Mamaia

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite