Primăria Constanţa cheamă agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari să împodobească oraşul de Sărbători

Primăria Constanţa cheamă agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari să împodobească oraşul de Sărbători

Sursa arhivă

Primăria Constanţa invită agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari să împodobească oraşul de Crăciun, pe cheltuiala lor.

„Există Crăciun şi în pandemie!”, spune Primăria Constanţa, care aminteşte că magia Crăciunului nu trebuie să dispară chiar dacă întreaga omenire este greu încercată în această perioadă.

Astfel, Primăria Constanţa invită agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari să împodobească 12 zone din parcurile din oraş.

„Operatorii economici îşi pot alege zona favorită şi se pot înscrie până pe 27 noiembrie 2020, la adresa de mail: evenimente@primaria-constanta.ro

Iar noi, constănţenii, vom alege cel mai frumos decor!

Trebuie doar să intraţi pe pagina de Facebook a Primăriei Constanţa şi pe site-ul www.primaria-constanta.ro şi să votaţi zona favorită!

Câştigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanţa, precum şi pe reţelele de socializare ale acesteia.

Aşteaptă să fie împodobite şi votate zonele din următoarele parcuri:

PARCUL TĂBĂCĂRIE
PARCUL ARHEOLOGIC
PARCUL TOMIS II
PARCUL GĂRII
PARCUL CASEI DE CULTURĂ
PARC POARTA 6
PARCUL VIITORULUI – CET
PARCUL OLEG DANOVSKI
PARC FAR
PARC FALEZA NORD
ZONA HENRI COANDA
PARC CAMPUS UNIVERSITATEA OVIDIUS

Haideţi să nu lăsăm pandemia să ne fure bucuria Crăciunului! Haideţi să ne implicăm cu toţii şi să aducem un strop de bucurie şi multe zâmbete pe feţele tuturor, copii mici şi mari“, invită municipalitatea. 

În anii trecuţi, vechea administraţie locală cheltuia sume enorme pentru scurta bucurie de Crăciun, care mai acoperea din starea deplorabilă a oraşului. 

Pe aceeaşi temă: 

Nicuşor Dan, despre iluminatul public de sărbători: O să avem aceeaşi decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările