Prima lumânare şi flori de primăvară la locul tragediei de la Restaurantul Beirut

Prima lumânare şi flori de primăvară la locul tragediei de la Restaurantul Beirut

S-a rugat pentru sufletele tinerelor moarte FOTO Mariana Iancu

Un bărbat s-a rugat pentru ca Dumnezeu să le ierte păcatele celor trei tinere care au murit carbonizate în incendiul devastator izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La câteva ore de la stingerea incendiului de la Restaurantul Beirut, un bărbat a trecut de cordonul de ordine şi a aprins o lumânare în memoria celor trei tinere moarte în incendiu. Alături a aşezat câteva flori de primăvară.

„Era şi verişoara mea aici, pâinea lui Dumnezeu. Dumnezeu să le ierte! Să se facă dreptate! Sunteţi aici, toată presa, să se facă dreptate!“, repeta Claudiu, încontinuu.

Le cunoştea pe toate tinerele care întreţineau atmosfera la restaurantul cu specific oriental şi spune că le mai ducea cu maşina din când în când.

Nu vrea să-şi dea numele complet, spune că ajunge Claudiu, însă cere ajutorul presei pentru a se face dreptate: „Data viitoare puteţi fi dumneavoastră în astfel de situaţie!“, spune el.

El s-a întrebat dacă primarul Constanţei, Radu Mazăre, ştie de incendiu şi se întreabă cum acest restaurant a primit autorizaţie de funcţionare: „Nu aveau nimic de stins incendiul“, spune el.  

În incendiul devastator care a izbucnit sâmbătă noapte la Restaurantul Beirut au murit carbonizate cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţianu. Niciuna nu avea mai mult de 25 de ani.

Vă mai recomandăm:

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu devastator la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei artiste au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

VIDEO Sorin Lucian Ionescu, martor: „Ardem ca şobolanii la Legendary Pub!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările