Prima lecţie de zbor la Aeroportul Tuzla. Autorul celei mai frumoase fotografii va admira litoralul de la înălţime

Prima lecţie de zbor la Aeroportul Tuzla. Autorul celei mai frumoase fotografii va admira litoralul de la înălţime

Prima lecţie de zbor FOTO A.B.

Aeroportul Tuzla se pregăteşte să primească oaspeţi de seamă. Cei mai curioşi copii vor avea o săptămână la dispoziţie pentru a înţelege ce înseamnă munca de pilot, inginer de aviaţie, însoţitor de bord sau pompier de aeroport şi vor vedea de aproape avioanele, elicopterele şi simulatoarele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna altfel este ocazia perfectă de a face cunoştinţă cu profesioniştii Aeroportului Tuzla. Începând de luni, 6 Aprilie 2015 aproape 2000 de copii vor ajunge la prezentările pe teme aviatice organizate aici.

Aeroportul Tuzla va fi vizitat de copii de la şcoli şi grădiniţe din Tuzla, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Negru Vodă şi Bucureşti.

Turul celor mici va începe cu o vizită la hangar şi cu explicaţii din partea unui specialist. Elevii vor putea să vadă avioanele de pe calea de rulaj şi chiar să intre în simulatorul de zbor pentru o lecţie unică.

Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla va fi şi ea gazdă pentru cei mai îndrăzneţi, care vor să se familiarizeze cu cea mai modernă tehnică de salvare.

Elevii pasionaţi de fotografie au ocazia să câştige un zbor cu avionul. Participanţii trebuie să posteze pe Facebook o poză din vizita de la Tuzla cu hashtag-ul #AeroportulTuzla.

Imaginea care primeşte cele mai multe like-uri până pe 20 aprilie este declarată câştigătoare. Norocosul fotograf va zbura cu avionul deasupra litoralului.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările