Prefectul Constanţei a intrat în izolare după ce o angajată a instituţiei a fost confirmată cu noul coronavirus

Prefectul Constanţei a intrat în izolare după ce o angajată a instituţiei a fost confirmată cu noul coronavirus

Prefectul Constanţei

Luni, 6 iunie, un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa. O persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul acestei seri.

Ştiri pe aceeaşi temă

DSP Constanţa a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt şi alte persoane suspecte de infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Mâine dimineaţă, cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.
 
În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanţa, George-Sergiu Niculescu şi echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului şi aflarea rezultatului.
 
„Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanţilor DSP Constanţa”, a declarat George-Sergiu Niculescu, prefectul judeţului Constanţa.
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Constanţa au fost confirmate 484 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 432 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi (din Constanţa şi alte judeţe). În prezent, sunt 95 de persoane internate, dintre care 88 din judeţul Constanţa şi 7 din alte judeţe. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: