Prefectul Constanţei: Cei nemulţumiţi că nu pot intra în mall-uri să facă o vizită la un centru de vaccinare

Prefectul Constanţei: Cei nemulţumiţi că nu pot intra în mall-uri să facă o vizită la un centru de vaccinare

Prefectul Constanţei în Centrul de Vaccinare de la pavilionul Expoziţional foto: S.C.

Una dintre măsurile care au intrat în vigoare de astăzi este accea că în mall-uri nu mai au acces persoanele care nu prezintă certificatul verde.

O măsură foarte importantă care a intrat în vigoare de luni, 25 octombrie, se referă la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale.
 
În acest sens, prefectul Constanţei, Silviu-Iulian Coşa, a avut o întâlnire zilele trecute cu reprezentanţii mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry şi de bricolaj, pentru a afla de la ei cu ce probleme se pot confrunta odată cu intrarea în vigoare a acestor restricţii. 
 
„A fost o discuţie constructivă, iar obiectivul principal, atât al meu, cât şi al lor, este ca accesul să fie fluid, să nu se formeze cozi la intrare şi să beneficieze de acces nelimitat doar cei care prezintă certificate verzi VALIDE. În aceste momente, în care prioritară este sănătatea publică, autorităţile au găsit o modalitate onestă pentru menţinerea economiei la un nivel bun, fără să pună în pericol sanitar cetăţenii, iar acesta este un aspect care nu trebuie trecut aşa uşor cu vederea”, spune prefectul.
 
Silviu-Iulian Coşa are şi o recomandare pentru cei supăraţi că nu mai pot merge la mall.
 
„Pentru cei nemulţumiţi că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-şi cumpere haine sau să meargă la cinematograf, le zic doar că „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obţine printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare”, spune prefectul Constanţei. 
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările