Practici la Mega Image: sucuri expirate reetichetate şi ambalaj de ciocolată „pictat manual“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Când sucurile expirate devin iar proaspete FOTO OPC Constanţa
Când sucurile expirate devin iar proaspete FOTO OPC Constanţa

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au făcut mai multe controale la magazinele Mega Image Constanţa, unde au descoperit mai multe nereguli.

La magazinele Mega Image, comisarii au descoperit că sucurile fresh de portocale expirate primeau un nou termen de valabilitate, cafeaua oferită spre comercializare avea doar „aromă“, la fel şi o gamă variată de sosuri.

Totodată, a precizat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, la Mega Image s-au descoperit promoţii expirate, traduceri incomplete, deficienţe la raionul de legume-fructe. 

Reacţia Mega Image la controalele Protecţiei Consumatorilor. Cum explică neregulile constatate

În timpul controlului, spune Horia Constantinescu, s-a încercat „remedierea“ unor deficienţe ajungându-se la lucruri comice. Astfel, pe ciocolata Snickers apare o etichetă „pictată manual“.

mega image constanta foto OPC

„Având în vedere această situaţie, instituţia noastră analizează oportunitatea solicitării către regională a unei decizii de suspendare a activităţii pentru o perioada de la 6 la 12 luni. La cele patru magazine controlate au fost lăsate patru invitaţii, iar abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate“, a spus Horia Constantinescu. .

Pe aceeaşi temă:

Mizerie şi ustensile vechi şi ruginite la Cofetăria Dumy. Unitatea a fost închisă de Protecţia Consumatorilor

Ciocolată cu viermi la Auchan. Lotul a fost retras de la vânzare, iar Protecţia Consumatorilor nu va aplica nicio sancţiune

VIDEO Imagini din „bucătăria” unde se prepară gogoşile vândute pe plajă. Protecţia Consumatorilor a chemat poliţia

Nereguli grave descoperite de Protecţia Consumatorilor la un restaurant. „Un gândăcel îngheţat, rupt de familia lui”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite