Porturi închise din cauza vântului puternic. Dobrogea, sub avertizare meteorologică

Porturi închise din cauza vântului puternic. Dobrogea, sub avertizare meteorologică

Portul Constanţa                                                                             FOTO: Arhiva Adevărul

Meteorologii au emis, începând cu ora 6.00, o avertizare Cod Galben de vânt pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Trei porturi au fost închise.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Infotrafic, în judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, au fost oprite manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea (maritim) şi Midia.

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben valabilă de la: 31-03-2020 ora 6:00 până la: 31-03-2020 ora 12:00

În acest interval, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale de 55...70 km/h.

Infotrafic anunţă conducătorii auto că, în dimineaţa zilei de marţi, 31 martie, pe  A2 Bucureşti - Constanţa, între km 144 (localitatea Feteşti) -190(Medgidia), sunt semnalate precipitaţii pe alocuri sub forma de zăpadă.

De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti  – Constanţa, s-a închis nodul rutier de la km 15, ieşirea spre Cernica.  Accesul către localităţile Cernica şi Bălăceanca se va face prin DNCB.

Pe aceeaşi temă:

Cum a fost salutat Paul Goma de securistul de la ghişeu când s-a dus să-şi scoată banii. Amănunte din jurnalul lui Ioan Raţiu

Medici scuipaţi şi înjuraţi de un bărbat care trebuia să fie în autoizolare. Individul a intrat plin de sânge în spital

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: