Portretul lui Dragnea, la loc de cinste în sediul PSD Constanţa. Val de comentarii pe net: „În 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste“

Portretul lui Dragnea, la loc de cinste în sediul PSD Constanţa. Val de comentarii pe net: „În 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste“

Imagine din sediul PSD Constanţa FOTO Facebook Adi Barză

În PSD Constanţa, tabloul lui Liviu Dragnea este pus la loc de cinste pe un perete. Imaginea care a devenit virală a fost făcută în acest an în sediul filialei conduse de Felix Stroe.

Ştiri pe aceeaşi temă

O imagine care a devenit virală a fost postată pe Facebook de utilizatorul Adi Barză, împreună cu mesajul: „Pe vremuri, în orice clasă de grădiniţă, de şcoală, în orice birou, din orice Instituţie, era obligatorie prezenţa tabloului marelui conducător de partid. Astăzi, în 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. În zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleaşi, tabloul îşi are locul său sacru, de unde îi veghează pe supuşi“. 
 
Lucian Lungoci, secretarul organizaţiei PSD Constanţa, spune că nu vede nimic anormal ca „în sediul PSD să fie portretul preşedintelui acestui partid sau în sediul PNL să găseşti portretul preşedintelui partidului“. De asemenea, el consideră că ar trebui ca în fiecare sală de clasă sau instituţie publică ar trebui să existe portretul preşedintelui ţării. 
 
Tabloul este pe perete şi în prezent în sediul PSD Constanţa. În hol se află o icoană cu Maica Domnului şi Pruncul Iisus Hristos, iar în sala de şedinţe se află portretul înrămat al lui Liviu Dragnea, alături de panoul cu sigla partidului. 
 
Filiala PSD Constanţa a fost una dintre cele care l-au susţinut pe Mihai Tudose, pe vremea când era premier, în conflictul cu Liviu Dragnea. După demisia lui Tudose, filiala condusă de Felix Stroe, ministru al Transporturilor în Cabinetul Tudose, a schimbat macazul şi a trecut de partea lui Dragnea, transmiţând public, pe pagina de Facebook şi prin comunicate de presă, adeziunea faţă de succesoarea lui Tudose, Viorica Dăncilă, şi de Liviu Dragnea. 
 
Portretul lui Liviu Dragnea, la sediul PSD Constanţa Foto Sînziana Ionescu
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările