Poliţistul Şerban Mihalcea a fost convins să înceteze greva foamei

Poliţistul Şerban Mihalcea a fost convins să înceteze greva foamei

Agentul şef Şerban Mihalcea din Constanţa FOTO Arhivă personală

Ministrul Radu Stroe l-a asigurat pe asistentul medical, care reclamase fapte de corupţie ale superiorilor săi, că se va face dreptate. Poliţistul grevist l-a crezut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agentul şef Şerban Mihalcea, asistent medical la Centrul Medical Judeţean al Ministerul Administraţiei şi Internelor, a declarat greva foamei luni, 4 februarie.

Poliţistul protesta astfel la adresa corupţiei din sistem şi a măsurilor luate împotriva lui după ce a reclamat abuzuri ale superiorilor. El a fost pus tocmai la dispoziţia superiorilor săi pe care i-a acuzat. 

„Susţinerile mele au fost analizate cu atenţie de către ministrul Radu Stroe, chestorul Ion Stoica, secretar general M.A.I. şi de membrii Corpului de control al ministerului şi Direcţiei Medicale din M.A.I..

Le mulţumesc şi pe această cale pentru solicitudinea şi obiectivitatea cu care au dat curs sesizărilor mele, asigurându-mă că se va face dreptate şi explicându-mi convingător că, în prezent, în M.A.I., lupta contra abaterilor de la lege este extrem de dură.

Ministerul este o entitate administrativă enormă, iar resursele umane alocate activităţii de îndrumare, verificare şi control sunt extrem de solicitate, motive pentru care uneori poate exista o aparentă carenţă de comunicare publică.

În aceste condiţii, greva foamei nu se mai justifică, în care sens anunţ încetarea acestei forme extreme de protest“, a anunţat marţi, 5 februarie, poliţistul Mihalcea.

Agentul şef a mulţumit în special senatoarei Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut 70 zile greva foamei în semn de protest la alocarea bugetară sub necesarul Educaţiei. Anghel l-a consiliat pe poliţist în demersul său fără precedent la Constanţa. Şerban Mihalcea a mai mulţumit senatorilor Sorin Roşca Stănescu şi Daniel Savu care l-au susţinut.

„În împrejurările mai puţin obişnuite în care am fost pus recent, împrejurări care m-au solicitat enorm fizic şi psihic, mass-media (ziare şi posturi TV şi de radio locale şi naţionale) au fost alături de mine, dându-mi un sprijin moral extraordinar.

Le mulţumesc tuturor acestor oameni minunaţi, redactori, cameramani, jurnalişti de investigaţie care au găsit timp să cerceteze susţinerile mele privind abuzuri şi nereguli săvârşite de unele personane“, a mai transmis poliţistul.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările