Poliţist înjurat pe o reţea de socializare. Tânărul a fost identificat şi dus la audieri VIDEO

Poliţist înjurat pe o reţea de socializare. Tânărul a fost identificat şi dus la audieri VIDEO

Tânăr care aînjurat oamenii legii FOTO IPJ Constanţa

Poliţiştii din Constanţa s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei în spaţiul public a unei postări de pe o reţea de socializare, în care un poliţist era înjurat şi ameninţat.

În cursul zilei de marţi, 7 decembrie, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de ultraj, în urma apariţiei în spatiul public a unei postări de pe o reţea de socializare. 
 
La data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani, a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare.
 
Miercuri dimineaţă, 8 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, delegaţi în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa celui în cauză. 
 
După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările