Poziţia Poliţiei cu privire la bariera montată de Primăria Constanţa în zona Peninsulară

Poziţia Poliţiei cu privire la bariera montată de Primăria Constanţa în zona Peninsulară

FOTO: Cătălin Iacob

IPJ Constanţa nu este de acord cu montarea unei bariere pe un drum public din Municipiul Constanţa. Accesul maşinilor este blocat în acest moment.

La solicitarea „Adevărul”, IPJ Constanţa a transmis faptul că „Poliţia municipiului Constanţa a dat, initial, un aviz pozitiv general.
 
În urma reanalizării impactului asupra traficului rutier, precum şi a destinaţiei zonei în cauză, la data de 18 octombrie a.c., avizul pozitiv a fost retras parţial, mai exact menţiunea cu privire la montarea unei bariere, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Vasile Alecsandri. 
 
Astfel, lucrările de amenajare referitoare la zona menţionată urmează a fi executate fără montarea unor stâlpi, bariere şi bolarzi retractabili, în vederea asigurării fluenţei şi siguranţei rutiere”.
 
Primăria Municipiului Constanţa a blocat accesul pe strada Vasile Alecsandri din zona peninsulară a oraşului. Bariera a fost montată chiar înainte de accesul către Judecătoria Constanţa şi Tribunalul Constanţa. 
 
„Primăria Constanţa a blocat un drum pentru a se asigura că nimeni nu mai parchează pe locurile rezervate de o instituţie publică. 
 
Ocuparea unui loc de  parcare de către alţi utilizatori decât posesorii de abonamente nominale este interzisă şi constituie contravenţie.
 
Când cineva ne ocupă locul de parcare sunăm la Poliţia Locală, nu montăm bariere şi blocăm circulaţia. 
Stimaţi colegi din primărie, ne facem de râs!”, a scris pe Facebook Cătălin iacob, consilier local din partea USR. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările