Piloţii de la Tuzla merg în oraşul Zeppelinului, la expoziţia mondială a firmelor de pilotaj

Piloţii de la Tuzla merg în oraşul Zeppelinului, la expoziţia mondială a firmelor de pilotaj

Aeromania Tuzla

Miercuri, 15 aprilie, începe Aero Friedrichshafen, expoziţia mondială a firmelor de pilotaj, ce se ţine în oraşul Zeppelinului (Friedrichshafen - Germania).

Ştiri pe aceeaşi temă

Oraşul unde a fost construit primul dirijabil de către Graf Zeppelin găzduieşte în perioada 15 - 18 aprilie o expoziţie aviatică de amploare la care participă companii din 35 ţări.

Regional Air Services va oferi în acest an informaţii şi despre Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla, precum şi despre serviciile de întreţinere şi operare aeronave sau despre cele de transport charter. 
 
„Numărul mare de studenţi străni care îşi iau licenţa la Şcoala de Pilotaj de la Tuzla, judeţul Constanţa, ne-a dat încredere în resursele noastre. Mergem la Aero Friedrichshafen pentru a le spune europenilor că la Aeroportul Tuzla se nasc piloţii de cursă lungă, dar şi că oferta noastră este una tentantă din punct de vedere financiar“, a spus Cristina Mitchievici, directorul comercial al Regional Air Services. 
 
Pe lângă români, care învaţă aici secretele de la manşă, în ultima perioadă la Şcoala de pilotaj de la Tuzla apelează tineri cursanţi din Turcia, Rusia şi Germania.
 
Costurile diferă de modulurile cerute de cursanţi. Pentru avioane preţurile pornesc de la 6.900 euro şi pot ajunge la 36.500 de euro, în cazul unui pilot de linie, iar pentru elicoptere de la 15.000 de euro la 100.000 de euro. 
 
În România, preţurile de şcolarizare sunt mai mici decât în alte ţări şi de aici şi numărul din ce în ce mai mare de cursanţi. 
 
Compania românească de la Tuzla va fi prezenta la stand-ul 127 din Hala A7 - alături de alte companii şi organizaţii din România cu care are o bună colaborare, printre care PilotShop şi Regional Air Suport. 
Totodată, RAS Tuzla sponsorizează participarea echipei de studenţi care a realizat mult-aşteptata harta VFR (Visual Flight Rules) a României. 
 
Regional Air Services va oferi în acest an informaţii şi despre şcoal de supravieţuire pe mare de la Tuzla, precum şi despre serviciile de întreţinere şi operare aeronave sau despre cele de transport charter. Reprezenţii RAS la Aero Friedrichshafen sunt directorul şcolii de pilotaj de la Tuzla, Marius Rădulescu şi instructorul de zbor Bogdan Sorescu. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările