Petrecere de logodnă cu peste 30 de persoane în Satul de Vacanţă

Petrecere de logodnă cu peste 30 de persoane în Satul de Vacanţă

Inel de logodna FOTO Shutterstock

Poliţiştii constănţeni au dat amenzi în valoare de 6.000 de lei pentru organizarea unei petreceri de logodnă la care participau peste 30 de persoane, în Satul de Vacanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 18:00, poliţisti din cadrul Secţiei 1 Constanţa şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din Satul de Vacanţă ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
 
„Echipajul de intervenţie a constatat faptul că este vorba despre o logodnă, care se desfăşura cu participarea a peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, arată comunicatul de presă.
 
Administratorul societăţii comerciale respective, dar şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările