Peste 100 de mesteceni au fost plantaţi în cel mai mare parc al Constanţei

Peste 100 de mesteceni au fost plantaţi în cel mai mare parc al Constanţei

Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au plantat copaci foto: Garda de Mediu Constanţa

„Vinerea Verde” a fost marcată la Constanţa de o acţiune de plantare de copaci iniţiată de Garda de Mediu-Comisariatul judeţean şi primăria municipiului.

Aproximativ 250 de copaci (dintre care 100 de mesteceni, sorbi, corcoduşi decorativi, arbori de ambră şi arbori lalea) au fost plataţi vineri, 16 aprilie, în parcul Tăbăcăriei şi pe taluzul plajei Modern.

„La acestă acţiune de plantare s-au alăturat iniţiativei noastre primarul şi viceprimarul municipiului Constanţa.
Având în vedere cã municipiul Constanţa este deficitar în ceea ce priveşte suprafaţa spaţiului verde deţinut, vã îndemnãm sa vă alaturaţi cu toţii acţiunilor de acest fel”, spun reprezentanţii Gărzii de Mediu-Comisariatul Judeţean Constanţa.

Şi Primăria Constanţa a transmis că primarul  Vergil Chiţac şi viceprimarul Ionuţ Rusu au participat la o acţiune de plantare care s-a desfăşurat în parcul Tăbăcărie (zona dinspre Satul de Vacanţă, intrarea din bulevardul Lăpuşneanu) cu sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul Judeţean Constanţa.

„Aici, dar şi pe taluzul de la plaja Modern au fost plantaţi astăzi aproximativ 250 de mesteceni, sorbi, corcoduşi decorativi, arbori de ambră şi arbori lalea”, spun cei din primărie.

Primarul Vergil Chiţac a plantat un copac în faţa presei foto: Garda de Mediu Constanţa

Citeşte şi:

Primăria Constanţa va difuza pe pagina de Facebook un program de antrenamente online

Firma acuzată de sindicalişti, în cazul scafandrilor morţi la Eforie, reacţionează: Nu erau angajaţii noştri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările