Permise reţinute pentru consum de alcool şi de droguri. În patru ore au fost ridicate 23 de acte

Permise reţinute pentru consum de alcool şi de droguri. În patru ore au fost ridicate 23 de acte

FOTO IPJ Constanţa

În noaptea de 19 spre 20 iunie, poliţiştii Direcţiei Rutiere, Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au derulat o acţiune, în judeţul Constanţa, în intervalul orar 21.00 - 01.00, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cele 4 ore, au fost efectuate 1.095 de testări la alcool şi 27 de testări pentru droguri. În urma acţiunilor din teren, au fost constatate  6 infracţiuni: 1 de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive, 1 de conducere cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată şi 4 de conducere sub influenţa alcoolului.
 
De asemenea, au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 1 pentru viteză, 6 pentru defecţiuni, 7 pentru lipsă ITP, 4 pentru nepurtarea centurii şi 1 pentru folosirea telefonului.
 
Poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 23 permise de conducerere, unul pentru viteză, unul pentru droguri şi 21 pentru conducere sub influenţa alcoolului (4 dosare penale şi 17 contravenţii). De asemenea, au retras 10 certificate de înmatriculare.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările