Percheziţii la o grupare de traficanţi de droguri şi cămătari. Poliţia a găsit 25 de kilograme de cannabis

Percheziţii la o grupare de traficanţi de droguri şi cămătari. Poliţia a găsit 25 de kilograme de cannabis

FOTO: Arviva Adevărul

Şase persoane vor fi duse în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. Sunt acuzaţi de trafic de droguri şi camătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi,  27 aprilie, poliţiştii BCCO Constanţa, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat 18 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat specializat în comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi camătă.

La percheziţii, investigatorii au găsit 25 de kilograme de cannabis, 313 grame de cocaină, peste 10.000 de comprimate de ecstasy, 3,9 grame MDMA, 919 grame de amfetamină, 600 de grame de metamfetamină, 82.300 de lei, peste 30.000 de euro, 1.615 dolari americani, 40 de lire sterline, un ceas (în valoare de aproximativ 14.000 de euro), 24 de telefoane mobile, peste 15.000 de ţigarete de contrabandă, 11 cântare electronice de diferite capacităţi, o presă hidraulică utilizată pentru ştanţarea comprimatelor, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 42 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi camătă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La percheziţii, au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa.

Citeşte şi:

Navaliştii de la Damen Mangalia, imunizaţi la şantier, cu serul Pfizer

Medicii de familie din Constanţa, rugaţi de prefect să sprijine campania de vaccinare cu echipaje mobile

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările