Pe cine susţin primarii Boc şi Bolojan la Primăria Constanţei. „Şi Constanţa poate fi la fel cum e Clujul sau Oradea“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii a două dintre cele mai lăudate oraşe din România şi-au declarat susţinerea pentru un anume candidat la Primăria Constanţei. Emil Boc (Cluj-Napoca) şi Ilie Bolojan (Oradea) ar vota, dacă ar fi constănţeni, cu un om despre care ei cred că ar face din Constanţa un oraş demn de laudă.

În două clipuri de susţinere electorală, Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, şi Ilie Bolojan, primarul de la Oradea, îşi declară votul onorific pentru amiralul Vergil Chiţac, care candidează la Primăria Constanţei din partea PNL. Cei doi primari din vestul ţării fac parte din PNL. 

Conform sondajelor date publicităţii de PNL şi de USR PLUS, Chiţac este creditat cu prima şansă în intenţia de vot a constănţenilor. 

Ultimul sondaj, dezvăluit de USR PLUS în prima zi din ultima săptămână de campanie electorală, dădea primii trei candidaţi aproape umăr la umăr în cursa la primărie: Vergil Chiţac (PNL) - 25%, Decebal Făgădău (PSD) - 24%, Stelian Ion (USR PLUS) - 22%. 

Amiralu Vergil Chiţacl, fost rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanţa, se află la a doua încercare de a deveni primar al Constanţei, fiind învins în 2016 in extremis de actualul primar PSD Decebal Făgădău. 

„Emil Bos a transformat Cluj-Napoca într-unul dintre cele mai dinamice şi colorate centre urbane din Europa de Est. Şi ştie că la Constanţa avem potenţial de mai mult de atât. Îi mulţumesc pentru susţinere şi vorbele frumoase! Pe 27 septembrie ieşim la vot şi facem Constanţa puternică! Aveţi încredere!“, a transmis Vergil Chiţac.

„Prietenul meu Ilie Bolojan are încredere în noi că vom face Constanţa puternică aşa cum el a făcut Oradea occidentală. Aveţi şi dumneavoastră! Pe 27 septembrie ieşiţi la vot!“, îndeamnă Chiţac. 

„După zeci de ani de umilinţe, mizerie şi corupţie, vă chem pe toţi să ne salvăm oraşul. Constanţa trebuie să fie un oraş curat, european şi modern, nu o enclavă a mafiilor arondate clanurilor de 20 de ani. Haideţi să nu facem notă discordantă cu restul ţării! E timpul ca PSD să plece acasă. Pe 27 septembrie e despre noi şi viitorul copiilor noştri. Votaţi şi veţi câştiga. Indubitabil! Aveţi încredere!“, afirmă amiralul Vergil Chiţac. 

Sursa Facebook Vergil Chiţac

Vergil Chiţac - candidatul PNL la Primăria Constanţa Sursa Facebook VC

Alt mesaj se referă la o temă dureroasă pentru Constanţa cea lipsită actualmente de perspectivă. „Constanţa are nevoie de sânge proaspăt şi de entuziasmul noilor începuturi. Când vom reuşi să ne ţinem copiii acasă, atunci înseamnă că misiunea noastră a reuşit. Acest lucru se poate face punând la punct o strategie pe termen lung, pe care o numesc chiar aşa – „Constanţa pentru tine(ri)”, spune Chiţac.

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Sondaj IRES pe Constanţa. Cine se clasează pe locul întâi în intenţia de vot pentru alegerile locale 

Activistul de mediu nr. 1 al Constanţei deschide lista Verde pentru Consiliul Local. „Pe edili îi apucă hărnicia doar în campania electorală“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite