Patru containere cu 160 de metri cubi de lemn, descoperite în Portul Agigea. Încărcătura trebuia să ajungă în Pakistan

Patru containere cu 160 de metri cubi de lemn, descoperite în Portul Agigea. Încărcătura trebuia să ajungă în Pakistan

Lemnul era încărcat în containere

Materialul lemnos trebuia să ajungă în pakistan. În acte, firma exportatoare trecuse că transportă cherestea de molid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru containere cu material lemnos au fost deschise miercuri, 16 iunie, în Portul Agigea, în prezenţa Poliţiei de Frontieră şi a procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Deşi în acte era scris că aceste containere sunt pline cu cherestea de molid, în realitate ele erau pline cu buşteni, lucru interzis de legislaţie.

„Aţi asistat astăzi la deschiderea a patru containere cu material lemnos de către o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi Maritime, precum şi lucrători vamali din cadrul Biroului Constanţa Sud - Agigea.

Aceste containere sunt pregătite pentru export de o firmă de pe raza judeţului Prahova, având ca destinaţie Pakistan.

Cantitatea întreagă de material lemnos este de aproximativ 160 de metri cubi. Verificările sunt în plină desfăşurare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Zilele trecute, autorităţile au descoperit un alt container care era plin tot cu buşteni, deşi în acte era trecută cherestea. Acel container trebuia să ajungă în China.

Citeşte şi:

Elevii din Constanţa pichetează Prefectura pentru a protesta faţă de decizia guvernanţilor de a elimina gratuitatea la transport

Avertisment: Plajele lărgite din Mamaia au reconfigurat adâncimea apei. „Zona de îmbăiere este îngustată”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările