VIDEO Patroana unui aprozar a încercat să-l mituiască pe şeful Protecţiei Consumatorilor: „Au vrut să-mi dea 300 de lei. Din dosare ieşeau gândaci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un comerciant din Piaţa Balada a încercat joi, 16 august, să-i ofere mită şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, pentru a stopa un control la unitatea acestuia.

Controlul comisarilor CJPC s-a desfăşurat în urma unei sesizări făcute de către o persoană nemulţumită de faptul că un comerciant din Piaţa Balada a refuzat să dea bon fiscal, să ofere un rest corect şi informaţii referitoare la gramajul produselor cumpărate. 

Incidentul s-ar fi petrecut marţi, 15 august. ”În timp ce completam o invitaţie pentru ca acel comerciant să aducă actele la noi la sediu, pentru că nu a putut să prezinte nici un document în momentul controlului, au încercat să-mi dea 200, 300 de lei. Am refuzat categoric şi am apelat numărul de urgenţă 112, iar cei de la 112 mi-au spus să apelez la Direcţia Generală Antifraudă. Voi face acest lucru în cel mai scurt timp”, a declarat pentru Adevărul Horia Constantinescu.

În legătură cu comerciantul verificat astăzi, şeful CJPC Constanţa spune că ”ar fi trebuit să fie un aprozar, nici eu nu-mi dau seama ce era. Din documente nu a reuşit acel comerciant să ne demonstreze că e un aprozar”.


 
În momentul controlului, conform lui Horia Constantinescu, casa de marcat a comerciantului era într-o pungă, iar din dosarele cu acte ieşeau gândaci. În cursul zilei de joi, 17 august, comerciantul trebuie să se prezinte cu toate documentele solicitate la sediul Comisariatului.

”Eu mă bucur că am reuşit în judeţul Constanţa să dăm curaj oamenilor să ne treacă pragul”, a concluzionat şeful CJPC.
 

Pe aceeaşi temă:

Terasă din Eforie Sud închisă temporar. Mizerie şi alimente expirate au fost descoperite în urma unui control

Şeful OPC căruia un senator PSD i-a vorbit despre soarta comisarului Cattani: „Ameninţările fac sarea şi piperul serilor în care mă plictisesc“


 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite