Pasajele rutiere din Constanţa se vor moderniza. Urmează zile cu restricţii în trafic

Pasajele rutiere din Constanţa se vor moderniza. Urmează zile cu restricţii în trafic

Pasaj rutier în municipiul Constanţa

Primăria municipiului Constanţa anunţă că vor fi demarate lucrări de modernizare la două pasaje rutiere importante din oraş. Timp de mai multe zile, aici vor fi aplicate restricţii rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

La iniţiativa Primăriei Municipiului Constanţa, Grupul Feroviar Român începe lucrările de modernizare a pasajului rutier din strada Nicolae Filimon precum şi a pasajului din bulevardul Aurel Vlaicu.

Pentru ca intervenţiile să se desfăşoare în condiţii optime, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată total în perioada 30 noiembrie-08 decembrie la pasajul din strada Nicolae Filimon, zona Halta Traian.

De asemenea, în perioada 09 decembrie-17 decembrie, traficul rutier va fi restricţionat alternativ la pasajul rutier din bulevardul Aurel Vlaicu.

Conducătorii auto sunt rugaţi să folosească rute ocolitoare, să manifeste atenţie sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră!

Citeşte şi:

Vergil Chiţac, primarul Constanţei: „Din ordinul meu s-a oprit capturarea câinilor fără stăpân”

Ce s-a ales din Portul Tomis, locul de unde Jean Constantin pleca pe mare cu ambarcaţiunea Caliopi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările