Parcare ecologică lângă Spitalul de Urgenţă Constanţa

Parcare ecologică lângă Spitalul de Urgenţă Constanţa

Amenajarea va fi terminată în 17 luni

Constructorii ridică lângă Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa o parcare cu patru nivele şi o capacitate de 265 de locuri. Utilajele au intrat în funcţiune ieri. Constructorii au 17 luni să definitiveze proiectul, în valoare de peste 16 milioane de lei

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta parcare a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa va fi închisă pentru un an şi jumătate. Locul a fost împrejmuit cu un gard metalic şi de două zile se aude zgomot de excavatoare şi pikamere.

Pe locul fostei amenajări se va ridica o parcare verde (ecologică), cu patru nivele şi o capacitate de 256 de locuri. Investiţia face parte din proiectele Primăriei Constanţa şi este prinsă în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al municipiului Constanţa. Parcarea se află între trei instituţii extrem de vizitate: spitalul, Direcţia de Sănătate Publică dar şi ENEL, firma furnizoare de energie electrică a judeţului.

Gratuitate pentru locuitorii din zonă
Odată terminată, accesul va fi permis în parcare doar pe baza unei cartele. Singurii care vor avea gratuitate vor fi locatarii din zonă, în rest accesul facându-se contra cost.
La acest moment contructorii, SC SC Loretoni SRL, au început lucrările la fundaţiile viitoarei amenajări.

Citiţi cum va arăta parcarea la final şi ce spun locatarii din zonă în de astăzi!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările