Constanta: Mulţi nervi şi scandal la Şcoala nr. 5

Constanta: Mulţi nervi şi scandal la Şcoala nr. 5

Şcoala nr.5 din Constanţa a fost astăzi ţinta unui scandal de proporţii în care au fost implicate atât cadre didactice, cât şi părinţii care nu vor grădiniţă în incinta unităţii. Conducerea Inspectoratului Şcolar susţine că desfăşoară verificări pentru identificarea de noi locuri pentru a acoperi solicitările.

Constanţa: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Constanţa: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa  organizează vineri, 19 iunie, începând cu ora 10.00 Bursa locurilor de muncă pentru elevi şi studenţi. Tinerii sunt aşteptaţi la campusul Universităţii  Ovidius. Acţiunea se doreşte a fi o şansă pentru cei care nu au încă un loc de muncă.

Cineva scria pe Facebook că dovada cea mai bună că maşina timpului încă nu s-a inventat e că susţinătorii Referendumului pentru clarificarea definiţiei Căsătoriei în Constituţia României „nu s-au întors încă în Evul Mediu”.

acum 2 zile · comentarii (26)

Întrebarea nu e teoretică, aşa cum aţi auzit-o de atâtea ori şi cum v-a venit şi dumneavoastră în minte extrem de des, observând, cu amuzament sau silă, evoluţiile din ce în ce mai incoerente de pe scena noastră politică. Ei bine, dacă asta vă linişteşte, nu suntem singurii care au politcieni posibil de clasat în categoria denumită atât de frumos de poporul român ca fiind ce a „duşilor cu pluta“.

acum 2 zile · comentarii (12)

Este greu pentru mine să explic cuiva situaţia actuală din PSD. Pentru că n-ar putea înţelege lucrurile acestea care, într-o democraţie, n-au sens şi sunt inacceptabile. Nu mă dezic niciun moment de ceea ce am spus, nu o dată, despre PSD şi despre problemele sale interne. Nu mă dezic de deciziile şi de angajamentele mele. Am acţionat cu bună-credinţă şi aşa voi face şi de acum încolo.

acum 2 zile · comentarii (0)

Cele două cuvinte definesc două entităţi reale, arhitectonice. Mozaicul este alcătuit din mai multe segmente, pietricele, diferite ca mărime, formă şi culoare, organizate pe orizontală. Piramida are mai multe niveluri, care pleacă de la bază şi ajung în vârful piramidei, aceasta fiind organizată pe verticală. Cele două entităţi fizice au devenit şi metafore, care definesc organizarea politică a unei societăţi.

acum 2 zile · comentarii (3)

Văd că mai toate mijloacele de informare în masă, mass-media, cum li se zice acum insistă pe noutatea conflictului din PSD, că, vezi Doamne, totul este nemaivăzut. Nu mai are rost să amintesc că pe blogurile Adevărul am prevăzut scandalul monstru, cam de când Firea a fost huiduită pe National Arena.

acum 2 zile · comentarii (7)

Să fie oare adevărat că se apropie ceasul sfârşitului politic pentru Liviu Nicolae Dragnea? Să aibă dreptate toţi acei comentatori şi analişti politici care prevăd că, pentru fiul miliţianului din Graţia, pentru repetentul de la Politehnica bucureşteană ce se visa stăpânul României, vine, în fine, vremea socotelilor finale?

acum 2 zile · comentarii (8)

Mai toţi ne întrebăm care este rolul premierului Dăncilă în „devorarea“ lui Dragnea. Şi cum va reacţiona la CEx-ul PSD. Nu putea fi menţionată în scrisoarea „devoratorilor“ fără acordul ei. Nu de alta, dar le-ar fi dat peste cap planurile. Iar puciştii au calculat foarte bine. Ambiţioasă şi orgolioasă cu o ştiau, nu se putea să nu muşte momeala. Se şi vedea stăpâna României. Şi chiar a Europei, după preluarea preşedinţiei UE!

acum 3 zile · comentarii (6)

Situaţia R.Moldova nu este deloc fericită în contextul în care regimul lui Plahotniuc a ales să „distrugă şi ultima brumă de democraţie“, prin anularea rezultatului alegerilor pentru primăria Chişinăului în vară, iar Occidentul a înţeles că politica acestuia vopsită în culori pro-europene este doar o cacealma.

acum 3 zile · comentarii (1)

Activarea procedurii în vederea aplicării articolului 7 în privinţa Ungariei arată că adevărata criză a Uniunii Europene nu vine nici din economie, nici din imigraţie, ci din partea liderilor populişti pentru care nimic nu contează, în afara voturilor multe şi ieftine. Prins în această confruntare europeană, PSD nu are absolut nicio şansă să scape.

acum 3 zile · comentarii (16)

Cel mai grav lucru însă, este că toate aceste probleme, nenorociri, catastrofe care distrug în permanenţă ce a mai rămas din învăţământul românesc, nu interesează pe nimeni!!! Factorii politici, decidenţii la putere, ignoră total educaţia naţională, devenind sensibili doar atunci când au interese directe, în special interese de ordin financiar şi electoral. Vedem şi propaganda preoţilor trimişi în şcoli!

acum 3 zile · comentarii (0)

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 3 zile · comentarii (1)

Cea mai mare extravaganţă înainte de 1989 era să merg la Constanţa. Drumul către mare era magic: ne dădeam jos din tren, ne cazam la rude, norocoşii de noi, şi ne repezeam pe faleză, la Cazinou. Nu ca să intrăm în el, ci ca să stăm afară şi să ne uităm admirativ-prosteşte la cât e de frumos. Aşa se făceau selfie-urile pe vremea aia. În 1993, am emigrat pentru prima dată, la Constanţa.

acum 4 luni · comentarii (27)
Postari Recente