S-au îmbolnăvit după ce au mâncat la Auchan. OPC a închis sectorul Gastronomie, care oferea produse expirate

S-au îmbolnăvit după ce au mâncat la Auchan. OPC a închis sectorul Gastronomie, care oferea produse expirate

Auchan Constanţa

Sâmbătă dimineaţă, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor a închis sectorul Gastronomie de la Auchan Constanţa după ce mai multe persoane s-au îmbolnăvit după ce au mâncat alimente expirate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă dimineaţa, la ora 10.30, organele de control au închis sectorul Gastronomie de la Auchan Constanţa, la doar jumătate de oră de la deschidere.
 
18 persoane care au cumpărat produse de aici, înaintea Crăciunului, au ajuns la spital cu suspiciune de enterocolită cu salmonella. 
 
„În urma verificărilor s-a găsit la comercializare o cantitate de 15.3 kg preparate culinare (orez sârbesc, piure cartofi, paste cu pui, piep pui rotisat, cotlet la grătar) care nu respectă condiţiile de depozitare. 
 
De asemenea, în spaţiul de depozitare s-a găsit o cantitate de 98.53 kg piftie de curcan, piftie porc, ruladă de spanac cu branză, carne fiartă porc, carne la garniţă, crema de zahăr ars având data durabilităţii minimale depăşită“, au anunţat inspectorii OPC.
 
Pentru deficienţele constatate SC Auchan Romania SA a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 30.000 lei şi s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor.
 

 
Produse oferite de Auchan FOTO Facebook 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările