Om de afaceri spaniol tâlhărit de trei indivizi

Om de afaceri spaniol tâlhărit de trei indivizi

Poliţiştii au făcut cercetări

Trei indivizi sunt cercetaţi de poliţişti după ce au atacat şi au tâlhărit un om de afaceri spaniol. Agresiunea a fost comisă în satul Ciobanu în ziua de 9 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spaniolul face afaceri cu produse agricole şi i-a surprins pe cei trei agresori în timp ce furau seminţe dintr-o semănătoare. Când i-a somat să plece, cei trei l-au lovit în cap şi i-au furat pistolul cu gaze.

Cei trei au fost reţinuţi sub învinuirea de tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie şi urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propuenerea de arestare preventivă.

Update: Victima este cetăţeanul spaniol Solis Francisco Daniel Naranjo. Agresorii săi se numesc Vasile Şerban ( 38 de ani), Marian Şerban (38 de ani) şi Marin Holban (43 de ani). Cei trei l-au lovit pe omul de afaceri cu o bâtă în cap cauzându-i răni extrem de grave. Familia sa a decis să-l externeze din Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, spaniolul fiind dus la tratament într-o unitate medicală din ţara de origine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: