Ofiţer de marină din Constanţa, vindecat de COVID-19: „A fost o încercare în viaţa mea. Să nu mai repetăm greşelile!“

Ofiţer de marină din Constanţa, vindecat de COVID-19: „A fost o încercare în viaţa mea. Să nu mai repetăm greşelile!“

George Călin - ofiţer de marină, vindecat de coronavirus Sursa Facebook GC

Un tânăr de 34 ani a fost declarat vindecat de coronavirus şi externat la Constanţa. El a transmis un scurt mesaj oamenilor care l-au susţinut de la distanţă şi celor care l-au însănătoşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

George Călin a fost îmbolnăvit de coronavirus şi a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. El a fost externat în seara de luni, 23 martie, după 10 zile de tratament.
 
Ofiţer de marină, George venise din Coreea şi se simţise slăbit, cu simptome de febră şi tuse. Testat, a ieşit pozitiv şi la gripă tip B, apoi şi la COVID-19. 
 
George a transmis pe Facebook: 
 
„Dragi prieteni,
 
Am fost declarat VINDECAT şi am fost externat după mai mult de 10 zile de spitalizare.
 
Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut prin mesajele voastre de încurajare, a fost o încercare în viaţa mea şi a familiei mele, peste care am trecut cu bine.
 
Vreau să mulţumesc cadrelor medicale în frunte cu doamna doctor, cadre medicale care au dat dovadă de curaj şi profesionalism, chiar dacă încă duc lipsă de echipamente de protecţie şi de o reală susţinere din partea clasei politice.
 
Urmează o perioadă de recuperare, după care voi încerca să vă împărtăşesc experienţa mea!
 
Închei cu o rugăminte din partea unuia care a simţit, atât fizic, cât şi psihic, ceea ce înseamnă o spitalizare în acesta perioadă foarte grea pentru sistemul nostru sanitar:
 
STAŢI ÎN CASĂ, donaţi măcar 2 euro, bani pe care îi cheltuiaţi în aceste două săptămâni fără să va daţi seamă, nu realizaţi câtă nevoie de susţinere are nevoie sistemul de sănătate în aceste momente critice.
 
Un SHARE, vă rog, şi promisiunea către noi, că după ce se vor termina toate cu bine, nu vom mai repeta greşelile în alegerea celor care ne conduc!“ 
 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: