Oamenii lui Traian Băsescu, pe listele PMP Constanţa: Robert Turcescu, Dorel Onaca, Magda Bistriceanu

Oamenii lui Traian Băsescu, pe listele PMP Constanţa: Robert Turcescu, Dorel Onaca, Magda Bistriceanu

Robert Turcescu candidează la Constanţa Foto arhivă

Trei dintre favoriţii fostului preşedinte Traian Băsescu candidează la parlamentarele din 11 decembrie din partea filialei PMP Constanţa. Robert Turcescu, Dorel Onaca şi Magda Bistriceanu deschid lista la Senat şi la Camera Deputaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Partidul Mişcarea Populară a depus astăzi listele pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat.

Robert Turcescu, fostul jurnalist care s-a deconspirat ca ofiţer acoperit în presă, este cel care deschide lista la Camera Deputaţilor, iar Dorel Onaca, omul de încredere al lui Traian Băsescu, este primul pe lista pentru Senat.

La Senat va candida de pe locul doi Vasile Roşu, iar la Camera Deputaţilor lista este continuată de Magda Bistriceanu şi de Sorin Coadă - reprezentant al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.), conform protocolului semnat de către aceştia cu Partidul Mişcarea Populară.

„Sunt sigur că listele depuse de Partidul Mişcarea Populară dau posibilitatea constănţenilor să aleagă pentru schimbarea unui Parlament, ”măcinat” astăzi de neîncredere. Pot spune că «oamenii preşedintelui Băsescu candidează pentru constănţeni», a declarat Claudiu-Iorga Palaz, liderul PMP Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Jocuri de culise la Constanţa. Formaţiunea lui Traian Băsescu s-a aliat cu PSD

Traian Băsescu, la Constanţa natală: „Singurul oraş care a dat de două ori primar general al Capitalei şi de două ori preşedinte al României“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările