O vulpe polară s-a plimbat liberă câteva ore pe străzile din Constanţa. Animalul evadase din Microrezervaţie

O vulpe polară s-a plimbat liberă câteva ore pe străzile din Constanţa. Animalul evadase din Microrezervaţie

Vulpe polară FOTO Microrezervaţia Constanţa

O vulpe polară a evadat din Microrezervaţia Constanţa în noaptea de 13 spre 14 februarie. După mai multe ore de căutari, animalul a fost găsit în zona Casei de Cultură.

Ştiri pe aceeaşi temă

O vulpe polară a reuşit să evadeze din Microrezervaţia Constanţa. Incidentul s-a produs în noaptea de 13 spre 14 februarie, ultima dată, vulpea fiind văzuta la ora 5.30 în zona Bulevardului Dacia.

Angajaţii Microrezervaţiei au făcut un apel la populaţie pentru găsirea anumalului. Iată mesajul postat pe pagina de Facebook:

„Azi noapte, una dintre vulpile polare rezidente a evadat din Microrezervatie Constanta. Ultima data a fost văzută in jurul orelor 05.30 in zona Dacia. Orice informaţie primită de la voi este preţioasă.

E nepericuloasă, blândă dar bineînţeles speriată.

Dacă aveţi informaţii puteţi suna la nr de tel 0755348317

Veronica Antonie Sef Secţie Microrezervatie.”

În jurul orei 10.00, vulpea polară a fost descoperită de poliţie în zona Casei de Cultură. Angajaţii Microrezervaţiei au reuşit să o prindă.

Două vulpi polare, un mascul şi o femelă, au fost aduse în luna decembrie 2017 la Microrezervaţia Constanţa de la Grădina Zoologică din Suceava.

Pe aceeaşi temă:

Animalele şi păsările sălbatice aflate în pericol au un "112" al lor. Zeci de voluntari, şcoliţi pentru a salva speciile protejate

FOTO VIDEO Păsările sălbatice, în pericol să moară de foame din cauza gerului. Constănţenii sunt rugaţi să le hrănească

 

citeste totul despre: