O vară plină de evenimente pe litoral. Serbările prilejuite de Ziua Marinei vor ţine o săptămână

O vară plină de evenimente pe litoral. Serbările prilejuite de Ziua Marinei vor ţine o săptămână

Regele Neptun îi întâmpină pe turişti FOTO Adevărul

Pe litoral, în 2014 va fi o vară plină de evenimente. Pe lângă Carnavalul de la Mamaia, litoralul românesc îşi întâmpină turiştii cu multă distracţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate cluburile sunt deschise şi în fiecare weekend sunt anunţate spectacole de top: concerte live la Hotel Vega, până pe 26 iulie, „Kudos Fest” - 25-27 iulie. De departe, cel mai aşteptat concert va fi al Julio Iglesias, la Summerland Mamaia, pe 19 iulie.

În zilele de 1 şi 2 august, în Mamaia va avea loc Romanian Fashion Weekend.

În sudul litoralului, cel mai aşteptat eveniment al verii este „Liberty Parade“, ce va avea loc pe plaja Venus-Saturn, pe data de 26 iulie. La Eforie Nord, până pe 10 august este deschis „Târgul de vară“.

Pentru prima dată, serbările ocazionate de Ziua Marinei, care aveau loc pe 15 august, se vor întinde o săptămână: în perioada 8 – 15 august. „Vom organiza parade, în staţiuni va cânta fanfara. Spectacolele marinăreşti vor avea loc în Mamaia, Constanţa şi Mangalia, dar şi în Tulcea“, a dezvăluit Corina Martin, preşedinta Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.  

Festivalul Antic Tomis, ajuns la cea de-a treia ediţie, se va derula între 29 – 30 august, în parcul Tăbăcărie Constanţa.

Pe lângă recrearea luptelor de acum 2.000 de ani, vor fi lecţii de dans antic, iar publicul poate participa la ateliere de meşteşuguri: ceramică, textile, vestimentaţie, pielărie, prelucrarea metalului, gastronomie antică.

Vă mai recomandăm:

„Mazăre cel Mare”, la Carnavalul Mamaia 2014 cu noi costumaţii pentru parada de la vară

FOTO VIDEO Cheltuieli regeşti pentru Carnavalul Mamaia 2014. Mazăre scoate 50.000 euro de la buget pentru trei care alegorice

FOTO VIDEO Pregătiri pentru sambadromul de la Mamaia. Mazăre-împărat are car motorizat

„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

AUDIO Mazăre are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn şi va înălţa o statuie de 10 metri la intrarea în staţiune

Scandal pe taxa de promovare în staţiunea Mamaia: primăria vrea o sumă mai mare din banii colectaţi de la agenţii economici

Carele alegorice ale Primăriei Constanţa, ce vor defila în această vară, amenajate pe şasiul unui fost autobuz RATC

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările