O masă caldă și un carnet de membru pentru pensionarii înscriși în PDL

O masă caldă și un carnet de membru pentru pensionarii înscriși în PDL

Eugen Cojocaru, Roberta Anastase și Gigi Chiru

Aproape 200 de pensionari au primit carnetele de membri ai PDL astăzi, la restaurantul hotelului Parc. Ele au fost înmânate de președintele Camerei Deputaților Roberta Anastase și deputatul Maria Stavrositu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surpriza evenimentului a fost prezența lui Dănuț Culețu, fostul vicepreședintele al PNL Constanța, actualmente membru simpatizant al PNL. El a declarat însă că nu are nicio implicare politică: „Sunt invitat aici de prieteni și am venit să particip la sărbătoarea Sfintei Maria.  Nu am avut discuții de trecere la PDL. Nu am niciun fel de atitudine politică“.

Cea care le-a urat bun-venit în partid noilor membri a fost Roberta Anastase, președinta Camerei Deputaților. „Gestul dvs. e încărcat de simbolul luptei din 1990 și de faptul că nu accepți ca, după ani de zile de bătălii cu Mazăre, să vă înrolați în armata roșie. Voi susține pe oricine din partid care va candida“, a spus ea.

Dacă unii dintre cei proaspăt cooptați în PDL sunt convinși că ideologia democrat liberală este cea care trebuie urmată, alții au venit la eveniment pentru a vedea dacă primesc vreun cadou de Sf. Maria. „Mă cheamă Maria, și am venit să văd dacă am parte de vreo surpriză“, ne spune o doamnă care a refuzat să-și dea numele.

Mai există și categoria celor care nu cunosc președintele partidului în care tocmai au aderat: „Abia acum cunosc candidații. I-am urmărit foarte puțin activitatea lui Gigi Chiru“, a spus Ana Costescu, 62 de ani.
După înmânarea carnetelor, noii membri PDL au servit masa la restaurantul hotelului, evenimentul fiind organizat de Eugen Cojocaru, consilierul lui Gigi Chiru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările